Dumitru Horia Ionescu, „Sub paza lui Dumnezeu, drăguţul”, Prefaţă de Teodor Baconschi, Editura Trinitas, Bucureşti, 2022 - Muntean, Cristian (Yearbook (“Babes-Bolyai” University Cluj-Napoca. Faculty of Orthodox Theology), 2023)
-