Editorial - Stanciu, Vasile (Yearbook (“Babes-Bolyai” University Cluj-Napoca. Faculty of Orthodox Theology), 2019)
Cu ajutorul lui Dumnezeu şi prin coordonarea PC Pr. lect. univ. dr. Cosmin Cosmuţa, editor executiv al Anuarului, a ieşit de sub lumina tipa- rului nr. XXII (2018-2019), al Anuarului Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca. Potrivit unei tradiţii academice, activitatea unei instituţii de învăţământ universitar este publicată în paginile unui Anuar, care să surprindă aspec- tele esenţiale ale activităţii ştiinţifice ale cadrelor didactice, activităţi cultu- rale, manifestări cu caracter ştiinţific sau comemorativ, probleme organi- zatorice şi administrative, practic, tot evantaiul ce însumează viaţa facultă- ţii noastre în perioada 2018-2019.